divendres, 24 de juliol del 2015

El dia a dia de #LesSantes #LesSantes2015



Divendres 24

Dissantes
Dissantes- Activitats i jocs infantils
Divendres 24 - A partir de les 17 h
Espai Firal del Parc Central
A partir de les cinc de la tarda podeu anar a l'Espai Firal del Parc Central. Hi trobareu tallers i jocs infantils organitzats per la Fundació El Maresme.

Trobada de gegants
Gegantada
Divendres 24 - 18.30 h
A diversos indrets
Gegants, gegantes, gegantons i capgrossos de Mataró ens conviden a una cercavila ben especial, que des de diferents indrets de la ciutat  anirà cap a la Plaça de Santa Anna on seran rebuts per la Família Robafaves.

Música
Gospelsons
Divendres 24 - 19 h
Passeig del Callao
El cor de gòspel mataroní torna a baix a mar, en un entorn privilegiat. Allà cantarà les noves cançons del repertori, sense oblidar els temes emblemàtics que formen part del seu disc U+u. Dirigit per Georgina Blanch, l'espectacle està assegurat.

Dissantes
Flashmob Dissantes
Divendres 24 - 20.30 h
Espai Firal del Parc Central
El Niño de la Hipoteca i Buhos han fet per Les Dissantes 2015, la nova cançó de la flashmob “Jo sóc com tu”..Pots aprendre't la coreografia amb el vídeo que trobaràs al web del Projecte Santi o venir directament i assajar amb nosaltres, és molt senzilla i divertida!

Dissantes
JARPS
Divendres 24 - 21.15 h
Espai Firal del Parc Central
L'encarregat d'iniciar els concerts de Les Dissantes serà el grup emergent mataroní JARPS.

Portal
Havaneres i rom cremat
Divendres 24 - 21.30 h
Passeig del Callao
Nit d'havaneres vora la platja. Punt de retrobament amb els vells amics. Espai per compartir la música en família. Olors que es barregen: la de la brisa marina i la del rom cremat. I escoltarem els grups Boira i Cavall Bernat.

Concert
Sopa de Cabra
Divendres 24 - 22 h
Parc Central
Un dels plats forts de Les Santes. La banda gironina torna als escenaris per presentar la Gira 1,2, 3…El concert de Mataró serà l’únic que oferiran a la província de Barcelona.

Concert d'arrel
Dakka Mataró
Divendres 24 - 22 h
Plaça de la Muralla
El grup Dakka Mataró, oferirà un espectacle a la plaça de la Muralla per divulgar una de les músiques tradicionals existents a la nostra ciutat, la procedent de la cultura àrab marroquina.

Dissantes
Buhos + La Pegatina + Dj Redo i Dj Paxitu
Divendres 24 - 1 de la matinada
Espai Firal del Parc Central
La nit musical del 24 agafa temparatura amb dos dels grups amb un directe més potent del país: els Buhos i La Pegatina. Tancaran la nit la selecció musical dels Dj Redo i Dj Paxitu.

Exposició
Les Santes al mar. 60 anys
Del 7 al 24 de juliol - De dimarts a dissabte de 18 a 20 h
Museu Arxiu de Santa Maria
Mostra de fotografies, documents, cartells, programes i retalls de premsa sobre un esdeveniment molt recordat a la ciutat: la col·locació d’una escultura de les santes Juliana i Semproniana al fons del mar, en una cova submarina propera a la coneguda boia de Mataró, el 28 de juliol de 1955. 

Exposició
Mostra de Gegants i cultura popular de Les Santes
Del 13 al 28 de juliol - De dilluns a divendres, de 18 a 20 h
Les Esmandies. Casal de Barri
Tardes, a partir de les 18 h al Pati de les Esmandies, activitats de caire informal relacionades amb la cultura tradicional i popular: tallers, assajos, actuacions, contes...

Exposició
Consumidors de Santes. Xènia Sola
del 3 al 29 de juliol - Consulteu l'horari de l'Ateneu Fundació Iluro
Ateneu Fundació Iluro
La fotògrafa mataronina Xènia Sola fou l'escollida per la Comissió de Les Santes 2014 per a realitzar l'exposició de fotografies aquest any 2015. La seva proposta és fer una radiografia dels diferents perfils dels consumidors de la festa, més enllà de l'espai i de l'acte en sí mateix.

Exposició
... i 15! Any Bequetero
del 16 al 29 de juliol - null
Sales d’exposicions de Can Palauet
De segur que aquest any 2015, l'any i 15!, deixarà empremta als mataronins i mataronines. Aquesta exposició ... i 15! Any Bequetero! vol contribuir a donar a conèixer i fer estimar una mica més un dels actes més genuïnament mataronins: el Desvetllament Bellugós de la Nit Boja.


FONT DE LA INFORMACIÓ : WWW.LESSANTES.CAT

Total de visualitzacions de pàgina: